Rendelési információk ― Contieurope
(üres)
 
Pénznem:
Magyar  English 


A webshopunkban található árak nem tartalmazzák az áfát!


Kérem vegyék figyelembe, hogy egyéni vásárlóknak sajnos nem áll módunkban kiszolgálni. Kérem látogassák meg kiskereskedésünket: www.hepihome.eu


  • -Új partnerek számára meghatároztunk egy minimum rendelési összeget, amelyről információt lejebb talál.

  • -Kérem vegye figyelembe, hogy néhány termék esetén meghatároztunk egy minimum rendelési mennyiséget,mely a legtöb esetben 12 darab. Ezeknek a termékeknek a honlapon felüntetett ára is 12 darabra vonatkozik. Ezen termékek információi között is megtalálhatja, hogy ha az ár 12 darab termékre vonatkozik.

  • -Amennyiben még nem regisztrált honlapunkon, kérem tegye meg azt. Miután elküldte nekünk regisztrációját, egy pár nap türelmét szeretnénk kérni, ameddig vásárlói csopotjaink egyikébe beosztjuk. Csak azokat a felhasználókat tudjuk elfogadni, akik a regisztráció során bejegyezték cégük nevét, címét, és adószámát. E-mailben értesítéstjük, amennyiben besoroltuk felhasználói fiókját. Ez után látni fogja termékeink árát is!

 

Információk:

 

- Szerződéses partnerek számára: Évi szerződésünk értelmében, folyamatosan biztosítani fogjuk Önnek az információinkat az új termékeinkről. Természetesen Ön is meglátogathatja webshopunkat,és itt válogathat rendelési listájához. Ez után felkeressük Önt, és megeggyezünk rendelésével kapcsolatban.

- Tőrzsvásárlók számára: Webshopunkban válogathat, majd a kiválasztott termékeket hozzáadhatja rendelési listájához. Ez után felkeressük Önt, majd megadjuk az ár és szállítási kedvezményeket a legutóbbi megállapodásunk alapján.

- Új partnerek számára: Kérem vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy partnerünk lehessen, Önnek viszonteladónak kell lennie. Az első rendelésének összege meg kell, hogy haladja a nettó 30 000 ft-ot. Minden ez után leadott rendelés ára minimum nettó 10 000 Ft feletti kell, hogy legyen.

 

A rendelés menete:

 

1. Kérem regisztráljon a cége hivatalos nevével, címével, adószámával és elérhetőségével. Ezután beállítjuk, a megfelelő partneri árakat. (nem automatikus) Gyorsabb az ügyintézés, ha telefonon jelzi a regisztrációt (70/413-8083)


2. A kiválasztott termékeket adja hozzá a rendelési listához. Miután leadta rendelését, 1-2 napon belül keresni fogjuk Önt e-mailben, telefonon vagy faxon, hogy megerősítsük rendelését. Ezt követően megyegyezünk a szállítás részleteiben.


3. Kérem vegye figyelembe, hogy tekintettel állandóan változó készletünkre, egy pár termék idő közben kifogyhat a raktárból, illetve megváltozhat az ára. Ezért kérem minden esetben várja meg visszaigazolásunkat.


4. Miután visszaigazoltuk, és megegyeztünk a részletekben és a szállítási, fizetési módban, 1-2 munkanapon belül elkészítjük Önnek a rendelését.

 

Szállítási információk:

 

Magyarországon belül:

- Szállítási idő: 1-3 munkanap

- A szállítás ingyenes, ha rendelése végösszege meghaladja a nettó 100 000 ft-ot

- 100000ft alatti költségek: nettó 1500ft / conti doboz. kb(40x40x60) centiméter


Más európai országokba:

- Szállítási idő: 4-7 munkanap

- A szállítás ingyenes, ha rendelése meghaladja a nettó 650 EUR-t,

 

Powered by Contieurope